Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal extraordinari del 29 de desembre de 2020

#Comunicació
#Plens

30 de desembre de 2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar, dimarts 29 de desembre, una sessió extraordinària corresponent al mes de desembre

 

Aquest ple va tornar a ser de forma telemàtica i tots els regidors i regidores es van connectar de forma virtual. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal, així com al canal de youtube municipal.

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El Ple aprova per unanimitat les ordenances fiscals i els preus públic municipals de l’exercici 2021.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat les bases per a la concessió de subvencions per al sector empresarial, comercial i de serveis de Palau-solità i Plegamans, afectat per la Covid-19.

 

  1. El Ple aprova la desestimació de les al·legacions presentades i l’aprovació definitiva de l’estudi de viabilitat relatiu al contracte de concessió de serveis de l’explotació de les pistes de pàdel i servei de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera.

 

Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

No 7: PSC (5), Cs (2)

 

  1. El Ple aprova l’expedient núm. 2020/9923 de contractació de la concessió de serveis per l’explotació de les pistes de pàdel i servei de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera de Palau-solità i Plegamans.

 

Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

No 7: PSC (5), Cs (2)

 

A partir d'avui, es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de @RadioPalau (http://radiopalau.cat). 

Torna



Comparteix aquest contingut