Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal del 28 de gener de 2021

#Comunicació
#Plens

29 de gener de 2021

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 28, la sessió corresponent al mes de gener

 

Aquest ple va tornar a ser de forma telemàtica i tots els regidors i regidores es van connectar de forma virtual. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de les sessions del ple de data 29 d’octubre, 13 i 26 de novembre i 29 desembre de 2020.

 

  1. El Ple aprova inicialment per unanimitat el reglament regulador de la gestió dels habitatges per acolliment temporal per causes d’emergència social de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

  1. El Ple aprova inicialment per unanimitat el reglament de teletreball del personal al servei de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el conveni de col·laboració entre INCASOL i Ajuntament de PsiP per al desenvolupament del sector sud-10 industrial Llevant i de l’àmbit -24 Can Planes.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat conveni entre INCASOL Red Eléctrica de España, S.A.U. i l'Ajuntament de PsiP per a la realització de les obres de “modificació de la línia de transport d'energia elèctrica a 220 kv enllaç ES Mas Figueres amb ES Palau”.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el projecte bàsic i executiu d’ampliació d’altell de la nau dels serveis municipals, obres de millora interior i adequació exterior de parcel·la a Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l'adhesió a la declaració de la xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat per una recuperació verda i socialment justa.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el codi ètic i de bon govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

  1. El Ple dona compte de diferents resolucions d'alcaldia en matèria de delegacions regidories.

 

  1. El Ple aprova la moció que presenten els grups municipals d’ERC i JXPSIP-JUNTS amb l’adhesió de Primàries en defensa de la unitat de la llengua catalana.

              Sí 14: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1), PSC (4)

              Abstencions 1: PSC (1)

              No 2:  Cs (2)

 

  1. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l’alcaldia i acords de la junta de Govern Local des de l’última sessió plenària.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat acceptar la proposta d’urgència, una moció d’ERC i JXPSIP-JUNTS

 

  1. El Ple aprova la moció que presenten ERC i JXPSIP-JUNTS, de suport al conseller Bernat Solé, acusat de desobediència greu per l’1 d’octubre.

               Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

               Abstencions 5: PSC (5)

              No 2: Cs (2)

 

  1. Precs i preguntes

Documentació adjunta

Torna



Comparteix aquest contingut