Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 27 de juny de 2024

#Alcaldia
#Participacio
#Plens

28 de juny de 2024

El Ple aprova les festes locals de l’any 2025: els dies 9 de juny i 1 de setembre.

 

Ahir [dijous dia 27 de juny] es va celebrar al Saló de Plens de la Casa Consistorial la sessió del Ple corresponent al mes de juny de 2024.

 

Es pot escoltar l’àudio a Ràdio a la carta de Ràdio Palau i veure íntegra la sessió al canal de You Tube de l’Ajuntament.

 

Aquest és el resum dels acords del Ple seguint els punts de l’ordre del dia:

 

  1. APROVACIÓ DE L’ACTA DE LA SESSIÓ DEL PLE DE DATA 30/05/2024.

 

  1. APROVACIÓ DE CRÈDITS EXTRAORDINARIS I SUPLEMENTS DE CRÈDIT PER MAJORS / NOUS INGRESSOS. Modificació de Crèdits, en la seva modalitat de Crèdits Extraordinaris, per nous ingressos que provenen de subvencions de la Diputació de Barcelona per la millora de camins municipals i millora de la competitivitat turística local per tal de dur a terme despeses concretes a les partides: Activitats fires i mercats (5.500,00 €) i Millora de  terrenys i béns naturals / camins municipals (14.739,20 €). Votació: SI: 12 (ERC 11 i Cs 1). Abstenció: 4 (PSC 3 i Junts 1).

 

  1. APROVACIÓ PER UNANIMITAT DE LA MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DE CONTROL INTERN EN RÈGIM DE FISCALITZACIÓ LIMITADA.

 

  1. APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DEL POUM EN EL SECTOR 09 CAN VALLS; per una millora en la integració paisatgística i un desenvolupament, més amable amb l’entorn. Votació: SI: 15 (ERC 11, PSC 3 i Cs 1). Abstenció: 1 (Junts 1).

 

  1. APROVACIÓ INICIAL DEL PLA DIRECTOR DE LA XARXA DE CLAVEGUERAM MUNICIPAL DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS I LES SUCCESSIVES ACTUALITZACIONS. S’aprova per unanimitat.

 

  1. APROVACIÓ PER UNANIMITAT DE LA PRÒRROGA DEL CONVENI MARC DE COL·LABORACIÓ I ANNEXOS ENTRE EL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT I L'AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS EN MATÈRIA DE SEGURETAT VIÀRIA.

 

  1. APROVACIÓ PER UNANIMITATDEL CONVENI DE CESSIÓ GRATUÏTA DEL BÉ PATRIMONIAL DELIMITAT DEL CONJUNT DE CAN BEIRA, DE PROPIETAT MUNICIPAL, A LA SOCIETAT DE CAÇADORS L'ALZINA DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS PER DESTINAR-LO A SEU SOCIAL DE L’ENTITAT AIXÍ COM A MAGATZEM.

 

  1. APROVACIÓ PER UNANIMITAT DE LARECUPERACIÓ D'OFICI DE POSSESSIÓ DE LA MASIA DEL PARC DE L'HOSTAL DEL FUM, OCUPADA PER UN TERCER.

 

  1. APROVACIÓ PER UNANIMITAT DE LA MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE SERVEIS SOCIALS I LA SEVA DENOMINACIÓ. Això permetrà ampliar el seu àmbit i canalitzar la participació ciutadana. A partir de la seva aprovació es denominarà es denominarà Consell Municipal d’Acció Social, Igualtat, feminismes i Polítiques LGTBIQ+.

 

  1. APROVACIÓ PER UNANIMITAT DE LES FESTES LOCALS CORRESPONENTS A L'ANY 2025: els dies 9 de juny (segona pasqua) i l’1 de setembre (dilluns de Festa Major).

 

  1. ES DONA COMPTE DE LA SEGONA MODIFICACIÓ DEL PLA NORMATIU MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS PER A L'ANY 2024.

 

  1. S’APROVA PER UNANIMITAT LA MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL PSC-CP, PER GARANTIR L’OBERTURA DE LES FONTS PÚBLIQUES, ESPECIALMENT DURANT ELS MESOS D’ESTIU A PALAUSOLITÀ I PLEGAMANS.

 

  1. EL PLE REBUTJA LA MOCIÓ QUE PRESENTA QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL PSC-CP,PER A LA REPLANTACIÓ D’ARBRAT I LA NATURALITZACIÓ DELS CARRERS I ESPAIS PÚBLICS DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS.

 

  1. ES DONA COMPTE DE LES RESOLUCIONS EMESES PER L'ALCALDIA I ELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DES DE L'ÚLTIMA SESSIÓ PLENÀRIA.

 

Els acords del Ple es poden consultar al web de l’Ajuntament i trobareu el text íntegre de les mocions a:

https://www.palauplegamans.cat/pag1091/aju-con-seu-mocions-de-ple.htm

 

Torna



Comparteix aquest contingut