Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 26 de gener de 2023

#Plens

27 de gener de 2023

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 26, la sessió corresponent al mes de gener

 

Aquest ple es va celebrar de manera presencial al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

  1. El Ple aprova per unanimitat les actes de les sessions del ple de dates 24 de novembre i 1 de desembre de 2022.
  2. El Ple dona compte de l’informe 17/2022 de la sindicatura de comptes de Catalunya en relació a l’estat d’implantació de l’administració electrònica.
  3. El Ple aprova la proposta sobre l’acord de declaració d’ingressos fallits de gestió delegada a l’ORGT. Sí 14: ERC (6), Junts per Palau (3), PSC (3),Ciutadans (2). Abstencions 1: Primàries (1).
  4. El Ple aprova per unanimitat donar conformitat a les tarifes actualitzades del Servei d’Autotaxi del municipi pel 2023.
  5. El Ple aprova el conveni urbanístic per anticipar la cessió d’aprofitament del sector de Can Valls. Sí 15: ERC (6), PSC (4), Junts per Palau (3), Ciutadans (2). No 1: Primàries (1).
  6. El Ple aprova l’avanç de la modificació del POUM en el sector de Can Valls. Sí 15: ERC (6), PSC (4), Junts per Palau (3), Ciutadans (2). No 1: Primàries (1).
  7. El Ple aprova per unanimitat l’acord per l’inici de l’expedient pel canvi de forma de gestió del servei públic de neteja viària i deixalleria de Palau-solità i Plegamans.
  1. El Ple aprova per unanimitat la proposta d’iniciar un procés participatiu sobre la forma de gestió del servei públic de neteja viària i deixalleria de Palau-solità i Plegamans.
  1. El Ple desestima el recurs de reposició presentat pel grup municipal PSC-CP contra l’acord plenari del 29 de setembre de 2022 d’aprovació definitiva del canvi de gestió del servei públic d’aigua. Sí 10: ERC (6), Junts per Palau (3), Primàries (1) No 7: PSC (5), Ciutadans (2).
  2. El Ple aprova per unanimitat el Pla Estratègic de subvencions 2023 de l’Ajuntament.
  3. El Ple aprova per unanimitat el nom de Biblioteca Alzina escollit mitjançant un procés participatiu a la vila.
  4. El Ple aprova per unanimitat nomenar representant al Consell de la Gent Gran del Vallès Occidental al senyor Jaume Ventura, president del Casal de la Gent Gran.
  5. El Ple aprova per unanimitat el reconeixement de compatibilitat del personal al servei de l’administració local per exercir activitats privades.
  6. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenten els grups municipals ERC-AM i Junts per Palau amb l’adhesió de tots els grups municipals per la declaració d’Emergència Climàtica als municipis de l’Eix de la Riera de Caldes.
  7. El Ple acaba amb el punt de precs i preguntes.

 

Es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de Ràdio Palau i el vídeo íntegre en els dies vinents a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat/ o al nostre canal de youtube.

 

 

 

Torna



Comparteix aquest contingut