Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 29 de juny de 2023

#Plens

30 de juny de 2023

Es va celebrar ahir, dijous 29, una sessió extraordinària per donar compte de les tinences d'alcaldia i de les delegacions

 

Aquest ple es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la periodicitat de les sessions dels plens ordinaris l’últim dijous de cada mes a les 19 hores. Mentre que a l’agost i desembre no es faran plens, si bé podran celebrar-se d’extraordinaris.
  2. El Ple aprova per unanimitat la creació i composició d'una única Comissió Informativa que seran d’accés lliure a tots els regidors/ores de tots els grups representats en el número i representació que considerin oportú.
  3. El Ple aprova per unanimitat les delegacions del Ple en la Junta de Govern Local. Tota la informació i el cartipàs a https://tuit.cat/afdD8
  4. El Ple aprova per unanimitat del nomenament dels representants de la corporació en òrgans col·legiats que sigui competència del Ple.
  5. El Ple posa en coneixement les resolucions de l’Alcaldia en matèria de nomenament de les tinences d’Alcaldia, dels membres de la Junta de Govern Local, així com de les delegacions conferides per l’Alcaldia. Tota la informació i el cartipàs a https://tuit.cat/afdD8
  6. El Ple dona compte de la constitució dels diferents grups municipals i designació de portaveus: ERC (Ignasi Fargas), PSC (Marc Sanabria), JxPsiP (Laura Navarro) i Cs (Andrés Martínez).
  7. El Ple aprova per unanimitat la creació de la Comissió d’Interàrees Permanent, que són creades a proposta de l’Alcaldia i que tenen per finalitat la coordinació de les regidories delegades una vegada a la setmana.
  8. El Ple dona compte de la composició de la Junta de Portaveus amb un integrant de cada grup municipal: Ignasi Fargas (ERC), Marc Sanabria (PSC), Laura Navarro (JxPsiP) i Andrés Martínez (Cs)
  9. #El Ple aprova un crèdit extraordinari i un suplement de crèdit de 92.664,50 euros en diferents conceptes, com les retribucions dels càrrecs electes i tres convenis amb entitats. Sí 11: ERC (11); Abstenció 6: PSC (3); JxPsiP (1); ERC (1)
  10. El Ple aprova l’establiment del règim de retribucions dels membres de la corporació amb dedicació exclusiva (tres: Alcaldia, tinença d'alcaldia Un poble viu, i tinença d'alcaldia Un poble socialment just), assistència a les sessions dels òrgans col·legiats i establiment de la dotació econòmica als grups polítics. Sí 12: ERC (12)
  11. No 5: PSC (3), JxPsiP (1), Cs (1)
  12. El Ple aprova el personal eventual, dos en total, que quedarà constituït per un cap d’àrea de Gerència i un cap de Comunicació.

 

 

 

Torna



Comparteix aquest contingut