Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 30 de novembre de 2023

#Plens

1 de desembre de 2023

Ahir [dijous dia 30 de novembre] es va celebrar al Saló de Plens de la Casa Consistorial la sessió del ple corresponent al mes de novembre.

Es pot escoltar l’àudio a Ràdio a la carta de Ràdio Palau  i veure la sessió al canal de You Tube de l’Ajuntament .

 

Abans de l’inici del Ple, les dones del plenari, van fer lectura d’una declaració institucional amb motiu del 25N, dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones.

Aquest és el resum dels acords del Ple seguint els punts de l’ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió del Ple de data 26 d’octubre de 2023 per unanimitat.
  2. Aprovació del pressupost municipal de l’exercici 2024, de 20.203.901,52 euros, que representa un increment del 2,8% respecte al pressupost de l’any anterior.

Votació: SI: ERC (12). NO: PSC (3) JxP (1), Cs (1).

  1. Aprovació de modificacions de crèdit per un total de 2,7 milions d’euros; en part per suplementacions de crèdits en augments de partides com el tractament de residus en planta (56.277 €), el mobiliari de la nova biblioteca (19.365 €) i la construcció de la biblioteca municipal (673.788 €) o la partida d’assessorament jurídic (25.410 €); i en part per crèdits extraordinaris per les partides de reparació i manteniment del camp de futbol (250.000 €), re urbanització de l’Avinguda Catalunya (1.623.282 €) i la barrera natural de Can Maiol -barrera verda de xiprers al carrer de la Ronda Boada Vell- (95.000 €).

Votació: SI: ERC (12). NO: PSC (3), Cs (1). Abstenció: JxP (1).

  1. Aprovació per unanimitat del preu públic dels gots de vidre per la fira de Tapa’n Birra, que abarateixen el seu preu a 2,50 euros.
  2. Aprovació per unanimitat de la regularització del servei municipal de transport urbà i la liquidació de l’exercici 2022.
  3. Aprovació de l’estudi de viabilitat econòmica de la construcció d’un nou tanatori municipal situat al carrer Doctor Fleming s/n i la gestió del tanatori per completar la dotació dels serveis funeraris del municipi que permetin la prestació dels serveis de vetlla.

Votació: SI: ERC (12). NO: PSC (3), Cs (1). Abstenció: JxP (1).

  1. Aprovació per unanimitat de la modificació en els terminis del conveni urbanístic per anticipar la cessió d’aprofitament del sector de Can Valls.
  2. Nova aprovació inicial de la modificació del POUM d’ordenació detallada del PAU 07 Tenda Nova, PAU 45 Serra de Plegamans (PMU 03) i PAU “Can Maiol Nord” (SUD 05).

Votació: SI: ERC (12), JxP (1). NO: PSC (3), Cs (1).

  1. Aprovació definitiva per unanimitat de la qualificació jurídica de l’espai Masia Can Beira, passant de bé de domini públic a bé de domini patrimonial.
  2. Aprovació definitiva per unanimitat del DUPROCIM amb esmenes. Es tracta del Document Únic de Protecció Civil Municipal i recull les actuacions en casos d’emergències i riscos locals.
  3. Aprovació per unanimitat de l’acord de delegació de competència a favor del Consorci Besòs Tordera i les funcions de gestió del servei municipal de clavegueram.
  4. Aprovació per unanimitat de la modificació del reglament regulador del Consell Municipal d’Esports de Palau-solità i Plegamans.
  5. Nomenament de la persona representant de l’Ajuntament en el Consell de la Gent Gran del Vallès Occidental i suplent, que recau en les persones de Jaume Ventura Nualart -president del Casal de la Gent Gran- i d’Anna Ventura Calvo. Aprovació per unanimitat.
  6. Moció que presenten tots els grups municipals sobre el finançament dels ens locals. Aprovada per unanimitat.

 

Els acords del Ple es poden consultar també al web 

Documentació adjunta

Torna



Comparteix aquest contingut