Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 27 d’octubre de 2022

#Plens

28 d'octubre de 2022

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 27, la sessió corresponent al mes d’octubre

 

Aquest ple es va celebrar de manera presencial al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres, tot i que en aquesta sessió es va absentar en els primers punts la regidora del PSC, Cristina Pérez. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la sessió del ple de data 29 de setembre de 2022..

 

  1. El Ple aprova per unanimitat les ordenances fiscals de 2023.

 

  1. El Ple aprova un suplement de crèdit de 519.000€ per activitats a col·lectius socials, plaques fotovoltaiques al pavelló municipal, o enllumenat públic entre altres.

 

Sí 12: ERC (6), Junts per Palau (3), Ciutadans (2), Primàries (1)

Abstencions 4: PSC (4)

 

  1. El Ple aprova el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la cooperativa Sostre Cívic SCCL per impulsar la promoció d’un projecte d’allotjament cooperatiu per a promoure l’habitatge assequible al municipi.

 

Sí 10: ERC (6), Junts per Palau (3), Primàries (1)

Abstencions 6: PSC (4), Ciutadans (2)

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el projecte executiu d'instal·lació d'energia fotovoltaica per autoconsum a l'edifici de la Policia Local amb un pressupost de 63.657,40€ IVA inclòs.

 

  1. El Ple rebutja la moció del PSC per l’adhesió de l’Ajuntament a la resolució contra l’ocupació il·legal d’habitatges als municipis de l’arc metropolità de Barcelona.

 

Sí 7: PSC (5), Ciutadans (2)

No 9: ERC (6), Junts per Palau (3)

Abstencions 1: Primàries (1)

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la moció del PSC de suport de l’Ajuntament a les dones iranianes.

 

  1. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària

 

  1. El Ple presenta una proposta d’urgència. Es vota i s'aprova l'entrada de proposta d'urgència.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat modificar el calendari fiscal de l'Escola Municipal de Música per un problema de cobrament detectat amb els rebuts del mes d’octubre.

 

  1. El Ple acaba amb el punt de precs i preguntes

 

Es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de Ràdio Palau i el vídeo íntegre en els propers dies a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat/ o al nostre canal de youtube.

 

Torna



Comparteix aquest contingut